Dansul Nostru este scoala de dans ce creeaza momente unice, pline de magie, bazate pe povestea fiecarui cuplu.
Suntem alaturi de voi, va ghidam pasii ca sa traiti momentul de dans asa cum vi l-ati imaginat si ne distram impreuna aducand un boost de energie evenimentului vostru.
Pentru noi, fiecare reprezentatie este un prilej prin care exprimam emotiile si trairile prin intermediul dansului.
Image
Am inceput aceasta calatorie deoarece noi credem ca oamenii isi pot exprima sentimentele si gandurile intr-un mod armonios si artistic prin dans.
Plecand de la aceasta idee, ne-am propus sa aducem un plus de valoare, concepand coregrafii bazate pe emotiile, dorintele si ideile celor cu care colaboram, pentru a contura impreuna momente unice.
Iubim si respectam ceea ce facem.
Image
Prin dansul mirilor ne dorim sa luam parte la crearea de noi amintiri pentru fiecare dintre voi. Ne place sa integram in fiecare dans al mirilor personalitatile voastre unice, pentru ca momentul vostru sa va reflecte in totalitate.
Prin momentele de dans ne dorim sa va facem evenimentul plin de culoare si sa dansam impreuna, de la mic la mare.
Prin cursurile de dans ne dorim sa aducem cuplurilor putin timp de calitate, o "pauza" de la rutina, printr-o activitate noua si distractiva.
Image
Cateva cuvinte despre noi: suntem o gasca “nebuna” ce iubeste dansul si ne place, in primul rand, sa ne distram la orice eveniment.
Ca si dansatori, ne-am intersectat drumurile de-a lungul timpului in diferite trupe de dans, am castigat concursuri impreuna iar acum ne-am unit pentru a oferi din pasiunea si placerea noastra de a dansa tuturor.
Image

Echipa Dansul Nostru

Andreea (Frumi)
Ciprian